Προϊόντα & Tips

Γιατί επέλεξα να έχω αγαπημένο άρωμα και ποιο είναι.

10 Ιουλίου 2018
woman

Όσφρηση, η μεγαλύτερη και δυνατότερη ανθρώπινη αίσθηση. Πες μου πόσες φορές δεν έχεις νιώσει συναισθήματα καθώς αισθάνεσαι μια μυρωδιά, που υπάρχει στο περιβάλλον;

Προσωπικά, ήθελα να έχω μια χαρακτηριστική μυρωδιά, μου άρεσε πολύ όταν κατάφερα να ακούσω τελικά την φράση, μυρίζει Κάτια.

Γενικά, ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του μυρωδιά που ξεχωρίζει. Για σκέψου, αν σου κλείσουν τα μάτια και σε βάλουν να επιλέξεις ανάμεσα σε 5 άτομα ποιος είναι ο δικός σου άνθρωπος, ενώ οι άλλοι 4 θα είναι άγνωστοι, θεωρείς ότι θα το καταλάβεις άμεσα;

Μα φυσικά και ναι, ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του χαρακτηριστική μυρωδιά.

Στο γυμνάσιο είχα μια καθηγήτρια, με την οποία κάναμε αρχαία. Ναι, δεν είναι ώρα να το σχολιάσω, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν. Επανέρχομαι, κάθε φορά λοιπόν που έφευγε από το σπίτι άφηνε πίσω την μυρωδιά της, ήταν το άρωμα που φορούσε.

Ζήλεψα με την καλή έννοια και έτσι αποφάσισα ότι θα ψάξω κι θα βρω κι εγώ ένα δικό μου άρωμα που θα με χαρακτηρίζει. Και τελικά το βρήκα!

Πρόκειται για το Hypnotic Poison του οίκου Dior. 

Είναι το λατρεμένο μου άρωμα πλέον.

hypnotic

Ένα άρωμα το οποίο αποπνέει θηλυκότητα και τόλμη. Με τέσσερις αντίθετες όψεις. Μεθυστικό πικραμύγδαλο και αγριοκύμινο, πολυτελές αραβικό γιασεμί, μυστηριώδες γιακαράντα, αισθησιακή βανίλια και μόσχος.

Αν σου αρέσουν αυτού του είδους οι μυρωδιές, τότε σου συστήνω ανεπιφύλακτα, πηγαίνοντας μια βόλτα σ ένα πολυκατάστημα να το δοκιμάσεις. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα σε υπνωτίσει κι εσένα αυτή η μυρωδιά.

Εσένα πιο είναι το αγαπημένο σου άρωμα;

Bonus: Μια ιστοριούλα με ηθικό δίδαγμα. 

Βρίσκομαι στο Ελ. Βενιζέλος στον έλεγχο αποσκευών. Έχω μαζί μου το τσαντάκι που περιέχει όλα τα απαραίτητα για τις 6 μέρες που θα έλειπα. Το τσαντάκι αυτό θα το έπαιρνα μαζί μου, πάνω στο αεροπλάνο.

Δύο μέρες όμως, πριν βρεθώ στο αεροδρόμιο είχα αγοράσει το παραπάνω άρωμα. Ήμουν ανάμεσα στα 100ml ή στα 50ml. Ευτυχώς,  για εκείνη την ώρα λυπήθηκα να δώσω τα παραπάνω χρήματα και πήρα τα 50ml, ειδάλλως, θα είχαμε κλάματα στο αεροδρόμιο. Με τα πολλά με τα λίγα, οι υπεύθυνοι μου πήραν, ένα γαλάκτωμα σώματος και την λακ μου.

Ηθικό δίδαγμα: Αν δεν το γνωρίζεις, απαγορεύεται να πάρεις μαζί σου πάνω στο αεροπλάνο συσκευασία που αναγράφει ότι είναι 100ml, κι ας έχει μέσα 10ml. Σου το παίρνουν…!

 Photo by Brooke Cagle on Unsplash

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply