Σώμα

Gillette Venus & Olay: Ένα «μαγικό» εργαλείο.

11 Σεπτεμβρίου 2017

Τι κι αν το καλοκαίρι τελείωσε; Ένα από τα προβλήματα των γυναικών συνεχίζεται και αυτό είναι η αποτρίχωση….! Να κάνω λέιζερ; Κοστίζει αρκετά, να κάνω αποτρίχωση με κερί; Κοστίζει λιγότερο αλλά έχει και λίγο πόνο, να κάνω το μπάνιο μου και να χρησιμοποιήσω ξυραφάκι; Την επόμενη μέρα εκεί θα’ ναι πάλι. Ουφ μπέρδεμα…..! Η λύση που βρήκα εγώ και προσωπικά νιώθω υπέρ ευχαριστημένη είναι το ξυραφάκι της Gillette Venus & Olay.

Νικώντας το πρόβλημα της αποτρίχωσης με την Gillete.

Όταν ξεκινά η συζήτηση για το θέμα της αποτρίχωσης δεν σταματώ να μιλάω για αυτή την ξυριστική μηχανή που με δυο λέξεις «κάνει θαύματα». Ενυδατώνει το δέρμα, αφήνει μια λεία αίσθηση που όσο κι αν δεν το πιστεύετε διαρκεί για μέρες…! Πλέον το καθημερινό ξύρισμα γίνεται παρελθόν χάρη στις μπάρες υγρασίας Olay που αφήνουν στο δέρμα μια βελούδινη αίσθηση και στις 5 λεπίδες που ξυρίζουν βαθύτερα, η συγκεκριμένη μέθοδος διαρκεί κατά την γνώμη μου τουλάχιστον 5 μέρες ας μην αναφερθώ στο πόσες μέρες διαρκεί κατά τους χειμερινούς μήνες. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον αφρό ξυρίσματος της Gillete Satin Gel Touch of Olay, αλλά το συγκεκριμένο ξυραφάκι ενδείκνυται και για όσες βιάζονται αφού μόλις το βρέξε τε απελευθερώνει μια ελαφριά σαπουνάδα που προσφέρει ένα γρήγορο αλλά ποιοτικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την τιμή του είναι λίγο ακριβό σε σχέση πάντα με τα απλά ξυραφάκια αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Η συσκευασία περιέχει: 1 λαβή Gillette Venus & Olay, 1 ανταλλακτικό και 1 βάση στερέωσης για το ντους. Εγώ προσωπικά κάθε ανταλλακτικό το χρησιμοποιώ συνήθως 3 με 4 φορές. Στην 4η φορά θα χρησιμοποιήσω σίγουρα τον αφρό, και φυσικά δεν ξεχνώ έπειτα από κάθε ξύρισμα να ενυδατώνω το δέρμα μου με κρέμα σώματος.

Extra tip:

Αν μου έχει τελειώσει ο αφρός ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν έχω προμηθευτεί, χρησιμοποιώ την κρέμα μαλλιών μου.

Περιμένω τα σχόλια σας…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply