Σκέψεις

Η ώρα της επιστροφής: Νέα αρχή για το Cherry Blow.

10 Ιουλίου 2018

Μέρες έχω να γράψω και να ασχοληθώ με αγαπημένο μου Cherryblogaki. Η αλήθεια είναι πως, συνηθίζουμε να παραμελούμε πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους και να επικεντρωνόμαστε σε άλλα που δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν διαφορετική σημασία.

Οι μέρες που δεν ασχολήθηκα ήταν γενικά περίεργες. Κάτι τα εργασιακά που έπαιρναν άλλη μορφή πλέον, κάτι ο περιορισμένος χρόνος, κάτι διάφορα άλλα γεγονότα που έπρεπε να μπούνε σε μια σειρά. Όλα αυτά, συντέλεσαν στον να αφήσω στην άκρη το Cherry Blow.

Δεν σταμάτησα όμως, να σκέφτομαι τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή και τι καινούργιο θα φέρει.

Θα αρχίσει να παίρνει άλλη μορφή πλέον το site μας. Είμαι αρκετά αισιόδοξη για αυτό και θέλω πολύ να πετύχει.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή  να χτιστούν και οι τοίχοι σε αυτό το οικοδόμημα που ξεκίνησε περίπου πριν από ένα χρόνο.

Ας ξανά συστηθούμε και να κάνουμε μια νέα, μίνι καινούργια αρχή στο Cherry Blow.

Ονομάζομαι Κάτια Κωνσταντέλια και κατάγομαι από την Λάρισα. Συγκεκριμένα, από ένα παραθαλάσσιο χωριό του νομού. Μεγαλωμένη στη θάλασσα, ένα μέρος που λατρεύω είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι. Φαντάζει τρομερά δύσκολο, μερικές φορές να βρίσκεσαι σ ένα διαμέρισμα και το πιο κοντινό σε θάλασσα να βρίσκεται στα 45 χιλιόμετρα.

Από μικρή μου άρεσε να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας. Όχι, πότε δεν ήθελα να σπουδάσω ψυχολογία, απλά μου άρεσε να μπορώ να καταλαβαίνω τους ανθρώπους.  Αυτό που ήθελα να σπουδάσω ήταν Φυσικό – Μαθηματικό και να γίνω Μετεωρολόγος, είχα και έχω ακόμα, τρέλα με όλα αυτά τα φαινόμενα.

Δεν πέτυχε όμως, γιατί μερικές φορές η ζωή ξέρει και σε κατευθύνει εκείνη καλύτερα.

Σπούδασα λοιπόν, Μηχανικών πληροφορικής στο ΤΕΙ Θεσσαλίας. Μια σχολή πραγματικά με πολλές δυνατότητες αν αξιοποιήσεις σωστά τα χρόνια που είσαι εκεί. Εν τέλει τώρα, ασχολούμαι με τα Social Media και το Web Design. Και όταν με ρωτούν ποια είναι η δουλειά σου, τους απαντώ: Social Media Manager.

Πραγματικά, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι το επάγγελμα μου θα σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν θυμηθώ τον καβγά που είχα ρίξει με τον μπαμπά μου, όταν πρώτο ήθελε να βάλουμε ίντερνετ στο σπίτι και εγώ ήμουν κατηγορηματική, στο ότι δεν ήθελα!

Ο λόγος που είχα ξεκινήσει πέρυσι το Cherry Blow ήταν διπλός, αρχικά μου άρεσε να μιλάω ώρες ατελείωτες για προϊόντα ομορφιάς, να δοκιμάζω συνταγές και μετά να τις λέω στις φίλες μου, αλλά και γενικά, να εξωτερικεύω τις σκέψεις μου.

Και ο δεύτερος ήταν ότι έπρεπε κάπου να κάνω εξάσκηση με το Web Design.

Επειδή σήμερα όμως κάνουμε restart και λέμε αλήθειες, θα ήθελα να σου πως δεν πέτυχε αυτό που ήθελα γιατί το παραμέρισα σε σχέση με κάποια άλλα πράγματα. Τέλειωσαν όμως αυτά και πάμε για μια νέα αρχή. Ελπίζω να είσαι εδώ και να πάμε παρέα σε αυτό το ταξίδι.

Άλλα πράγματα που θα ήθελες να ξέρεις για μένα.

Στο ζώδιο είμαι λιονταράκι, γεννημένη στις 10 Αυγούστου το 1993. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα γλυκά, μπορώ να ζήσω άνετα μια ολόκληρη μέρα τρώγοντας γλυκά. Not…θα παχύνω είναι σίγουρο!

Αγαπημένη μου μουσική είναι τα ελληνικά λαϊκά, αλλά και τα ξένα εμπορικά τραγούδια. Αγαπώ τα μπουζούκια και τα μαγαζιά που παίζουν ελληνική μουσική, μισώ κατηγορηματικά τα club. Με πιάνει πονοκέφαλος!

Απολαμβάνω την παρέα με φίλους και μου αρέσει να τους μαγειρεύω και να τους περιποιούμαι.

Μίλησα πολύ μάλλον, τα υπόλοιπα τα μάθεις στην πορεία.

Είμαι της άποψης ότι όλα τα πράγματα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και για το Cherry Blow, έφτασε ή ώρα.

Αγαπημένη μου φράση: Όλα στην ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, που πιθανόν δεν θα μάθεις ποτέ, απλά θα τον ζήσεις!

Τα λέμε σύντομα.

Με πολλή αγάπη, Κάτια.

Photo by Willian Justen de Vasconcellos on Unsplash

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply