Σκέψεις

Καλώς ήρθες 2018!

4 Ιανουαρίου 2018
2018

Πέρασαν κιόλας 4 μέρες που βρισκόμαστε στο 2018! Έφυγε μια χρονιά που θα έλεγα ήταν ουδέτερη δεν είχε πολύ έντονα γεγονότα τουλάχιστον για την δική μου καθημερινότητα. Τα καλά και τα άσχημα ήρθαν σε μια ισορροπία και έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω το 2017 ουδέτερο έτος.

Από μικρό παιδί τις πρώτες μέρες του χρόνου πάντα αισθανόμουν ότι μηδενίζει το χρονόμετρο και πάμε πάλι από την αρχή. Mε την μόνη διαφορά ότι έχουμε έναν επιπλέον χρόνο πάνω μας.

Στόχοι του 2018

Συνήθεια πολλών, αυτές τις μέρες είναι να θέτουν στόχους, προσπαθώντας  να βελτιώσουν ότι δεν τους άρεσε μέχρι τώρα. Για κάποιους οι στόχοι είναι να χάσουν κάποια περιττά κιλά, να βελτιώσουν την εμφάνιση τους. Για κάποιους άλλους είναι να βρουν μια δουλεία για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές δυσκολίες, ή ακόμη κι αν έχουν δουλειά, ίσως ευχήθηκαν να βρουν μια δουλειά που θα αγαπάνε περισσότερο και θα είναι ευτυχισμένοι που πηγαίνουν κάθε μέρα. Άλλοι, θέτουν ως στόχο να κάνουν οικογένεια ή να βρουν τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που έχουν απογοητευτεί με το να βάζουν στόχους και να μην πετυχαίνουν. Έτσι φέτος δεν ευχήθηκαν τίποτα. Σε αυτούς θέλω να πω κάτι επιπλέον, να μην πάψουν να ονειρεύονται γιατί Κάποιος πάνω από μας ξέρει πότε να μας στείλει αυτό που χρειαζόμαστε, καλύτερα από εμάς τους ίδιους και όταν θα έρθει αυτή η στιγμή που περιμένεις τόσο καιρό, θα δεις ότι η χαρά που θα αισθανθείς δεν θα συγκρίνεται με τη υπομονή που έδειξες τόσο καιρό.

Σειρά μου τώρα, αυτό που εύχομαι σε όλους άλλα και στη δική μου ζωή είναι υγεία, το πιο σημαντικό για τον καθένα μας, που πάντα σχεδόν κανείς δεν της δίνει την αξία που χρειάζεται. Χωρίς τη υγεία μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι πολύτιμο αγαθό. Έπειτα, δικός μου στόχος είναι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος άνθρωπος. Ας πετάξουμε από πάνω μας ότι αρνητικά συναισθήματα έχουμε και ας χαρούμε αυτό που λέμε ζωή γιατί δυστυχώς κανείς μας δεν ξέρει μέχρι πότε θα είμαστε εδώ. Ας κάνουμε πράξεις με απώτερο σκοπό το καλό και η ζωή θα μας ανταμείψει αργά ή γρήγορα

Καλή χρονιά σε όλους, εύχομαι το 2018 να φέρει ότι δεν έφερε το 2017 στον καθένα μας!!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply