Προορισμοί

Λίμνη Πλαστήρα: Ο τέλειος προορισμός για τους λάτρεις της φύσης.

7 Οκτωβρίου 2017

Ο προορισμός αυτός είναι από τους πιο δημοφιλής. Είναι ένας προορισμός τον οποίο θα βρεις ενδιαφέρον όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μ. στο νομό Καρδίτσας. Η Λίμνη Πλαστήρα είναι μία τεχνητή λίμνη έκτασης περίπου 25.000 στρεμμάτων. Περιστοιχίζεται από 18 χωριά τα οποία μπορείς να επισκεφτείς κατά τη διαμονή σου εκεί.

Μέρη που αξίζει να επισκεφτείς

Το Νεοχώρι βρίσκεται σε πλαγιά και μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα της Λίμνης. Το χωριό Καλύβια Πεζούλας, βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη και μπορείτε να γευτείτε υπέροχο φαγητό και καλό κρασί όπως επίσης να κάνετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά της περιοχής-κυρίως τουριστικά. Η Νεράιδα, το χωριό που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.120μ. μέσα σε έλατα και αξίζει τον κόπο να πάτε μέχρι εκεί για να απολαύσετε τη θέα. Μπορεί να θεωρείς πως στη Λίμνη Πλαστήρα πέρα από το να τριγυρνάς σε χωριά, να λιώνεις στο ξενοδοχείο και να τρως μέχρι θανάτου δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο, λοιπόν κάνεις λάθος. Υπάρχουν πολλές οργανωμένες επιχειρήσεις που μπορείς να απευθυνθείς και να κάνεις πεζοπορία, ποδηλατάδα και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στην γύρω περιοχή.

Αναμένω τις εντυπώσεις σας μόλις κάνετε την επίσκεψή σας στην περιοχή.

Guest Post:Mary

Tip: Όπως σας είπα ο προορισμός αυτός είναι όμορφος κάθε εποχή. Νομίζω όμως πως το ανοιξιάτικο και το φθινοπωρινό τοπίο που θα απολαύσετε αξίζει περισσότερο.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply