Μαλλιά

Marrakesh kaHm: Γρήγορο ίσιωμα και λείανση των μαλλιών.

25 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για το προϊόν που χρησιμοποιώ όταν ισιώνω τα μαλλιά μου. Είμαστε περίεργα πλάσματα οι γυναίκες, έχουμε φυσικά ίσια μαλλιά και θέλουμε απεγνωσμένα να τα κάνουμε σπαστά, σγουρά ή μπούκλες και το αντίθετο.

Εγώ λοιπόν είμαι στη κατηγορία του ελαφρός σγουρά και πολύ πυκνά μαλλιά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν δεν στεγνώσουν καλά κατά την διαδικασία του ισιώματος θα φριζάρουν και θα σπάσουν σχεδόν αμέσως. Λύση στο πρόβλημα βρήκα στην ισιωτική μαλλιών Marrakesh kaHm με έλαια Κάνναβης, Αργκάν και φυτική Πρωτεΐνη 100% Vegan.

H σειρά προϊόντων Marrakesh

Παράγεται στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. από τις πιο αποτελεσματικές φυτικές πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας. Έτσι ψάχνοντας για προϊόντα που βοηθάνε στο ίσιωμα των μαλλιών βρέθηκα μπροστά στο Marrakesh kaHm. Δεν πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να πείσω τον εαυτό μου να το αγοράσει, άλλωστε έχω δοκιμάσει αρκετά για ένα ακόμη δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ε λοιπόν εντυπωσιάστηκα!

Η περιγραφή του προϊόντος όταν την διάβασα δεν έλεγε ότι κάνει τρελά πράγματα, όπως για παράδειγμα, βάζετε το προϊόν στα μαλλιά στεγνώνεται και μαγικά γίνονται ίσια. Η λέξη που μου έκανε κλικ και το παρήγγειλα ήταν ότι περιέχει φυσική πρωτεΐνη που μιμείται την κερατίνη. Ήρθε λοιπόν το προϊόν έρχεται και η μέρα που θα λουζόμουν και θα το δοκίμαζα, όταν άρχισα την διαδικασία του ισιώματος των μαλλιών έβαλα 3 σταγόνες αρχικά και έπειτα άλλη μια, αφού είχα στεγνώσει εντελώς τα μαλλιά χρησιμοποίησα την αγαπημένη μου βούρτσα για να τα ισιώσω τούφα τούφα (γενικά τοποθετώ μαλλιά όσα χωράνε στη βούρτσα) όπως έκανα συνήθως.

Η διαφορά φάνηκε στο τέλος όταν συνειδητοποίησα πως για να τελειώσω το ίσιωμα στα δικά μου τα μαλλιά που είναι πραγματικά πολλά μου πήρε μόνο 15 λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν λες και βγήκα από το κομμωτήριο επίσης, κράτησε 3 μέρες και στην όψη ήταν λες και μόλις τα έφτιαξα. Τα μαλλιά μου ήταν εξαιρετικά απαλά και ίσια. Σας το συνιστώ να το δοκιμάσετε αν λατρεύεται κι εσείς τα ίσια μαλλιά όπως εγώ.

Περιμένω τα σχόλια σας…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply