Σκέψεις

Ο Αύγουστος μήπως είναι ο καλύτερος μήνας;

1 Αυγούστου 2018
augoustos

O Αύγουστος έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει κάθε χρόνο. 

Το είπα πολλές φορές και θα το ξανά πω, το καλοκαίρι δεν είναι η αγαπημένη μου εποχή! 

Παρόλα αυτά τον Αύγουστο τον λατρεύω. Θες ότι είναι ο γενέθλιος μήνας μου; Θες ότι όλοι λίγο ή πολύ χαλαρώνουμε αυτό το μήνα; Θες ότι όλα υπολειτουργούν και πλέον μας έχει γίνει μια γλυκιά συνήθεια αυτό;

Δεν ξέρω, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι τον Αύγουστο οι περισσότεροι απολαμβάνουμε τις διακοπές μας, τη θάλασσα και οποιαδήποτε άλλη απόλαυση. Όλοι είμαστε λίγο «φευγάτοι» αυτό το μήνα.

Καλά ας μην το πάω στα ζώδια, είναι ο μήνας, μέχρι της 23 δηλαδή, που γεννιούνται τα παιδιά με το καλύτερο ζώδιο! Ναι, τι θα έλεγε ένα λιοντάρι άλλωστε;

Από μικρό παιδί θυμάμαι όταν έπιανε πρώτη ο μήνας ανυπομονούσα να έρθει 10 Αυγούστου. Προσωπικά, τα γενέθλια είναι η καλύτερη μου μέρα, είναι η δική μου προσωπική πρωτοχρονιά.

Φέτος, δύσκολα τα πράγματα κλείνω τα 25, και από εδώ και στο εξής, βάση μαθηματικών η στρογγυλοποίηση γίνεται προς τα πάνω. Σημείο σταθμός για όλους αυτά τα 25, πλέον έχεις τελειώσει με τις σπουδές σου, ίσως και να δουλεύεις, ίσως να φτιάχνεις και οικογένεια. Είναι η ηλικία, που έχεις αναλάβει ευθύνες και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις

Επίσης, είναι αγαπημένος μήνας, γιατί σηματοδοτεί το τέλος και ταυτόχρονα την έναρξη μιας καινούργιας εποχής. Αυτό το μήνα κάνεις απολογισμούς, για να έρθει ένας Σεπτέμβρης και να βάλεις νέους στόχους.

Φυσικά, και δεν θα παραλείψω να αναφέρω, ότι είσαι από τους τυχερούς, αν η άδεια σου είναι αυτό το μήνα. Είναι ο ιδανικός, γιατί λείπουν όλοι και λείπεις κι εσύ μαζί τους!

Κλείνοντας, παρά το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών στη χώρα, με όσα συμβαίνουν, σας εύχομαι να έχετε ένα πανέμορφο και ξέγνοιαστο μήνα. Κι ας είναι το τελευταίο κακό που χτύπησε αυτό τον τόπο. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για όσα συνέβησαν, επειδή τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά. δεν υπάρχουν λέξεις, για να χαρακτηρίσεις αυτό που αισθάνεσαι.

Πάω να ετοιμάσω βαλίτσα, θα τα ξανά πούμε σύντομα!

Α! και χρόνια μου πολλά!!!

Καλό μήνα σε όλους!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply