Μαλλιά

Πως κάνω κυματιστά τα μαλλιά μου.

16 Σεπτεμβρίου 2017
mallia-kimatista

Από πέρυσι κυριαρχεί η τάση για καρέ κυματιστά μαλλιά. Φέτος όμως απαραίτητος είναι και ο όγκος. Όλες βλέπουμε φωτογραφίες κομμωτηρίων ή διάσημων κυριών με επιμελώς ατημέλητα wavy look χτενίσματα και ομολογώ πως είναι αξιοζήλευτα. Παρακάτω θα σας περιγράψω αυτό που κάνω εγώ για να έχω αυτό το χτένισμα με 2-3 προϊόντα-κλειδιά γιατί δεν αρκεί μόνο να πάρουμε το ψαλίδι και να αρχίσουμε να κάνουμε μπούκλες ώστε να έχουμε ένα σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Βήμα 1:

Αφού πάρετε με την πετσέτα την περισσότερη υγρασία από τα μαλλιά σας, κάνετε χωρίσματα κυρίως στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας και ρίχνετε στις ρίζες ένα προϊόν  ειδικό για να σας χαρίσει όγκο στα μαλλιά σας. Εγώ προτιμώ τη mousse της εταιρίας  Schwarzkopf  got2b 2sexy BIG VOLUME push up. Έπειτα, κάνετε μασάζ στις ρίζες για να απλώσετε ομοιόμορφα το προϊόν στα μαλλιά σας.

Βήμα 2:

Στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι με το κεφάλι προς τα κάτω. Δίνει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας ο τρόπος αυτός. Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να εστιάσετε στις ρίζες των μαλλιών σας εκεί που εφαρμόσατε το προϊόν για να δώσετε extra όγκο.

Βήμα 3:

Κάνετε όμορφες μπούκλες κυρίως ανάλαφρες με το ψαλίδι σας. Μόλις τελειώσετε ρίξτε το αγαπημένο σας hairspray φιξαρίσματος για διάρκεια. Αμέσως μετά, γυρίζετε ανάποδα το κεφάλι και τινάζετε τα μαλλιά σας ώστε να ανοίξουν οι μπούκλες και να μας δώσει ένα ωραίο αποτέλεσμα με κυματιστά ανάλαφρα μαλλιά. Τελειώνετε το χτένισμα με όσο hairspay φιξαρίσματος επιθυμείτε ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ χρησιμοποιώ το fixing hairspray της L’OREAL PARIS STUDIO/PRO LOCK IT.

Ελπίζω να σας βοηθήσουν οι οδηγίες και να δημιουργήσετε αυτό το όμορφο χτένισμα. Περιμένω τις απόψεις σας όταν το δοκιμάσετε.

Guest Post:Mary.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply