Προϊόντα & Tips

Προϊόντα που αγόρασα, καλοκαίρι 2017.

13 Σεπτεμβρίου 2017
proionta-Maybelline
Σήμερα λοιπόν κορίτσια θα σας μιλήσω για τα νέα προϊόντα που αγόρασα αυτό το καλοκαίρι και ξετρελάθηκα! Πρόκειται για το νέο foundation της Maybelline New York FIT me! το οποίο είναι poreless matte, το αντίστοιχο concealer της σειράς και τη φανταστική Mascara The Colossal Big Shot.Είναι τρία προϊόντα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι αρκετά οικονομικά.

Το Foundation: Maybelline New York FIT me.

Είναι υγρό και αφήνει ένα όμορφο και υγιή αποτέλεσμα. Το καλοκαίρι ειδικά δεν θέλουμε να έχουμε ένα θαμπό πρόσωπο και απόλυτα matte, τουλάχιστον εγώ προτιμώ μία φυσική γυαλάδα στο πρόσωπο η οποία αναδεικνύει και το μαύρισμα.

Το Concealer: Maybelline Master strobing stick.

Είναι σταθερό και δεν συσσωρεύεται κάτω από τα μάτια σε μικρές λεπτές γραμμές ώστε να έχετε στο νου σας συνέχεια να το απλώσετε με το χέρι σας κατά τη διάρκεια της εξόδου σας.

Η Μascara: Maybelline The Colossal Big Shot.

Είναι φανταστική εάν θέλετε όγκο, ειδικά για εσάς που βαριέστε να σχηματίσετε τις γραμμή του eyeliner είτε να σβήνετε τη σκιά στο μάτι σας ή τέλος πάντων εάν προτιμάτε να τονίσετε τα χείλη σας παρά τα μάτια σας όπως εγώ. Με τη σωστή εφαρμογή θα έχετε ένα που όμορφο αποτέλεσμα σε σημείο που και η πιστές του έντονου μακιγιάζ στα μάτια θα το ξανασκεφτείτε. Ελπίζω να τα δοκιμάσετε και να σας εντυπωσιάσουν όπως και εμένα. Φυσικά περιμένω τις απόψεις και τη γνώμη σας μετά την εφαρμογή των προϊόντων. Guest Post: Mary.

Tip:

Για ένα πιο glam αποτέλεσμα δοκιμάστε το προϊόν της ίδιας εταιρείας Master Strobing Stick by FaceStudio. Είναι ένα εύχρηστο highlighter σε μορφή stick και βγαίνει σε 2 αποχρώσεις, εγώ αυτό που έχω είναι το Νo100. Φυσικά η επιλογή θα γίνει ανάλογα με την απόχρωση του δέρματος σας.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply