Προϊόντα & Tips

Τα απαραίτητα της παραλίας: Τι έχω συνήθως μαζί μου.

5 Ιουνίου 2018
tsanta-thalassis

Καλοκαίρι ήρθες ξανά…! Η αγαπημένη εποχή των περισσοτέρων, η δική μου δεν είναι αλλά για ένα περίεργο λόγο φέτος ήθελα πάρα πολύ να καλοκαιριάσει.

Τι με πιάνει κι εμένα μερικές ώρες δεν ξέρω. Ανυπομονώ να ζεστάνει κι άλλο, όχι πως δεν ζέστανε, εδώ στη Λάρισα έχουμε πολύ ζέστα πλέον….!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τα πράγματα που συνήθως έχω μαζί μου όταν πηγαίνω στη παραλία.

Ας ξεκινήσουμε με τα προϊόντα της παραλίας.

Εγώ, λοιπόν που λέτε έχω ένα τσαντάκι το όποιο κάθε Σεπτέμβριο το καταχωνιάζω και κάθε Μάιο το βγάζω ξανά στην επιφάνεια.

Το τσαντάκι της παραλίας περιέχει μέσα.

#1 Αντηλιακό σώματος.

Δεν ξεκινάμε να πάμε στη θάλασσα χωρίς το αντηλιακό μας. Ο ήλιος έχει αρκετές αρνητικές συνέπειες, μπορεί να θέλουμε να πετύχουμε το ιδανικό μαύρισμα αλλά να θυμάστε ότι αυτό δεν πετυχαίνει σε μια μέρα και πόσο μάλλον χωρίς προστασία.

Θυμάμαι πέρσι, έκανα το μέγιστο λάθος να κάνω ηλιοθεραπεία στις 12 το μεσημέρι χωρίς αντηλιακό για πολλές ώρες και το αποτέλεσμα ήταν το βράδυ να ψήνομαι στον πυρετό. Not…

#2 Αντηλιακό μαλλιών.

Ναι, και αυτό χρειάζεται όσες φορές βαρέθηκα να βάλω στα μαλλιά μου, ήταν μπερδεμένα και πολύ βαριά. Όσες πάλι φορές έβαλα, προστάτευα τα μαλλιά μου από τον ήλιο σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας και έτσι γινόταν πιο μαλακά. Ας μην ξεχνάω και το wavy look που γινόταν ακόμη πιο τέλειο.

#3 Λάδι μαυρίσματος.

Γιατί αν δεν μαυρίσεις δεν ένιωσες καλοκαίρι. Φυσικά πάντα πάνω από το αντηλιακό και ο συνδυασμός τους φέρνει το ιδανικό αποτέλεσμα.

#4 Χαρτομάντιλα, υγρά και μη.

Γιατί κάπου μπορεί να χρειαστούν.

#5 Αξεσουάρ μαλλιών.

Τσιμπιδάκια, λαστιχάκια, κοκαλάκια και φέτος θα εντάξω και μια χτένα. Κάπου θα χρειαστούν μωρέ κι αυτά.

Αυτά με τα προϊόντα. Κι αν πεινάσω;

Μέσα στη τσάντα θαλάσσης μου όμως υπάρχει κι ένα ακόμη μικρό τσαντάκι, σακουλίτσα ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να αποθηκεύσεις φαγητό. 9 στις 10 φορές δεν θα πάω στη παραλία χωρίς τουλάχιστον μια μπάρα δημητριακών μαζί μου. Συνήθως, κουβαλάω και κανένα κριτσινάκι ή αν έχω κανένα πιτάκι στο σπίτι. Γενικά, προσπαθώ να έχω φαγητό μαζί μου για τις δύσκολες ώρες που το στομάχι γουργουρίζει.

Αυτά τα ολίγα έχω τις περισσότερες φορές μαζί μου. Κι λέω τις περισσότερες γιατί έχει τύχει να κουβαλήσω και χανζαπλάστ, αντικουνουπικό και κάποιο τζελ για τσιμπήματα.

Και πολλά πολλά ακόμη όπως όλες μας βέβαια!

Εσένα τι περιέχει η τσάντα θαλάσσης σου;

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Βαλίτσα διακοπών: Τα απαραίτητα που πρέπει να πάρετε μαζί σας. - Cherry Blow 13 Ιουλίου 2018 at 14:42

    […] Τσάντα θαλάσσης με τα απαραίτητα της παραλίας. […]

  • Leave a Reply