Προϊόντα & Tips

Τρεις Τρόποι για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το άρωμά σας.

20 Σεπτεμβρίου 2017

Πόσες φορές σας έχει τύχει να περάσει κάποιος από δίπλα σας και να θαυμάσετε το άρωμά του; Το άρωμα είναι η ταυτότητα του κάθε ανθρώπου. Είναι ένα είδος ανάμνησης που αφήνετε στους γύρω σας. Όλοι θέλουμε το άρωμα που φοράμε να έχει διάρκεια. Παρακάτω θα δείτε 3 τρόποι για να κάνετε το άρωμά σας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Τρόπος 1: Σωστά σημεία

Τα καλύτερα σημεία για να ρίξετε το άρωμά σας είσαι στο εσωτερικό των αγκώνων και στους καρπούς. Εκεί η κυκλοφορία του αίματος είναι σχετικά επιφανειακή και βοηθά να ενεργοποιηθεί το άρωμα και αργεί η απορρόφησή του από το δέρμα.

Τρόπος 2: Σωστή κίνηση

Όταν ρίχνουμε το άρωμα στον καρπό συνήθως το τρίβουμε με τον άλλο καρπό του χεριού. Λάθος. Θα πρέπει να ταμπονάρουμε το άρωμα είτε με το χέρι είτε με τον άλλο καρπό. Με αυτό τον τρόπο δεν αλλοιώνονται οι νότες του αρώματος και σας δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα του αρώματός σας.

Τρόπος 3: Σωστή στιγμή

Η κατάλληλη στιγμή για να ρίξουμε το άρωμά μας στο δέρμα μας είναι μόλις βγούμε από το μπάνιο, όταν θα είναι ακόνη νωπό. Οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί ακόμη και έτσι το άρωμα απορροφάται εύκολα και έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια.

Tip:

Για καλύτερο αποτέλεσμα καλό θα είναι να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα πριν ρίξετε το άρωμά σας. Ακόμη καλύτερα εάν χρησιμοποιήσετε την ενυδατική κρέμα του αρώματος σας.

Guest Post:Mary.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply